Okmánytasak

 

A csomagkísérő tasakokat (öntapadó okmánytartó, számlatartó, termékkísérő tasak, dokumentum tartó, docufix, dokufix és dokumat) sokrétűen lehet használni. Ez a típusú műanyag tasak a dokumentumok biztonságos rögzítésére és védelmére szolgál, (öntapadó, lezárható, vízálló, felragasztható okmánytasak). Az okmánykísérő tasakok, zacskók többféle, akár egyedi méretben és egyedi nyomtatással rendelhetőek. A csomagok, dobozok oldalára ragasztható tasakok használatakor biztos lehet benne, hogy a csomagkísérő dokumentumai garantáltan eljutnak a címzetthez.

Ideális választás webshopok, webáruházak üzemeltetőinek.

Használatukkal biztos lehet, hogy postai küldeménye, csomagküldő futárszolgálattal feladott csomagja garantáltan megérkezik megrendelőjéhez. 

 

         

Megnevezés Belső méret (mm) Külső méret (mm) Darab / karton Raktáron van
C7 nyomatlan 80 x 110 90 x 130 2.000 Igen
C6 nyomatlan és nyomtatott 165 x 110 175 x 140 1.000 Igen
LA4 - Long nyomatlan és nyomtatott 230 x 110 240 x 138 1.000 Igen
C5 nyomatlan és nyomtatott 230 x 160 240 x 185 1.000 Igen
C4 nyomatlan és nyomtatott 330 x 220 340 x 250 500 Igen

 

Érvek az okmánytasakok mellett

okmánytasak

Biztos került már kellemetlen helyzetbe küldeménye, szállítmánya miatt, mert a címzett nem kapta meg a csomaghoz tartozó dokumentumokat. Előzze meg az elkeveredett számlák, szállítólevelek, fuvarokmányok és okmányok elkeveredését, vásároljon okmánykísérő tasakot!

Az okmánytasakokat főként webáruházak, szállítmányozó cégek, műszaki termék forgalmazók, importőrök és posták alkalmaznak előszeretettel. A tasakoknak köszönhetően a küldemények biztonságban ráragaszthatóak a csomagokra és garantáltan megérkezik a címzetthez!

A kínálatunkban kapható okmánytasakok rendkívül strapabíró, masszív termékek, amelyek különböző méretben érhetők el, így bármilyen méretű árukísérő irat  belehelyezhető a tasakba!

Könnyítse meg a mindennapokat okmánytasakokkal, szerezze be őket választékunkból!

 

Okmánytartó tasak webáruházak részére!

Okmánytartó tasak webáruházak részére!

Egy küldeményt feladni és útjára indítani mindig jár valamennyi rizikóval. Vajon fontos a címzés, idejében odaér a csomag a célállomásra, sértetlenül kézhez kapja a címzett, minden fontos információ olvasható és egyértelmű rajta? Egy webáruház nem engedheti meg magának, hogy vásárlói bizalmát, jó hírnevét olyan apróságokon veszítse el, mint amilyen a megbízható postázás. Ezért azokat a rizikófaktorokat, amiket ki tud küszöbölni, nem hagyhatja elintézetlenül!

Az okmánytasakok használatával például nagy lépést tehet előre egy webáruház is annak érdekében, hogy a megrendelt termékek időben és pontosan célt érjenek. Az okmánytartó tasakokat a küldeményre kell ragasztani a bennük elhelyezett megfelelő dokumentumokkal, amik pontos információkat szolgáltatnak a postai dolgozóknak, futároknak a kézbesítéshez. Az okmánytartó tasak ezen túl védi a papírt a sérüléstől, az elázástól, a rongálástól is, és biztosítja, hogy a csomagkísérő iratok védelme maximálisan megvalósuljon!

Keressen minket és rendeljen a többféle okmánytartó tasak közül!

 

A csomagkísérő tasakok fontosságáról röviden

csomagkísérő tasakok

Évről-évre nő a webáruházak forgalma karácsony közeledtével, ugyanis minden vásárló szeretné kényelmesen intézni az ajándékok beszerzését. Ahhoz, hogy a megvásárolt áruk rövid időn belül megérkezzenek az ügyfélhez, a csomagokhoz pontos és átlátható azonosító szükséges, ugyanis egy elmosódott, gyűrődött szállítólevél igencsak megnehezíti a futár munkáját. Ha szeretné elkerülni az ebből fakadó kellemetlenségeket, gondoskodjon a csomagkísérő tasakok beszerzéséről!

csomagkísérő tasakokkal garantált a megrendelt termékekhez kapcsolódó számla és szállítólevél biztonságos tárolása, így megakadályozható, hogy szállítás közben külső fizikai hatások kárt tegyenek a dokumentumokban, ennek köszönhetően nem fordulhatnak elő kellemetlen szituációk a címek, vásárlók beazonosításával kapcsolatban.

csomagkísérő tasakok különböző méretben, típusban kaphatóak, válassza ki az Önnek szükséges termékeket és rendelje meg kínálatunkból, hogy a csomagküldés az ünnepi időszakban is zökkenőmentes legyen! A minőséget garantáljuk!

 

Biztonságos, gyors és egyszerű: az öntapadós csomagkísérő tasak

öntapadós csomagkísérő tasakok

Aki webáruházat működtet, decemberen szinte biztosan megtapasztalja, hogy milyen az, amikor annyi megrendelés érkezik szinte egyszerre, hogy nem bírja olyan gyorsan feladni a csomagokat, ahogyan kellene. Ez természetesen mindenkinek rossz, a vevő nem kapja meg időben a rendelését, a cég pedig elúszik a munkával. Azonban néhány egyszerű trükkel meggyorsítható a csomagfeladás, például öntapadós csomagkísérő tasakok használatával.

Ha öntapadós csomagkísérő tasakot használunk, nem kell azzal bajlódni, hogy hová írjuk a dobozra a címzést, látható legyen, ne mosódjon el, ha nedvesség éri. Amennyiben a címzés megfelelő elhelyezésén kell gondolkodni, az bizony nagyon lelassítja a munkát és a rossz megoldás plusz munkával is jár. Az öntapadós csomagkísérő tasakok használatával a címzés megfelelő védelmet kap, és a csomag bármely részén elhelyezhető, hiszen feltűnő, és biztosan odatapad. Cégünktől rendelhető akár nyomtatott kivitelben is.

Vegye fel velünk a kapcsolatot, ha öntapadós csomagkísérő tasakokkal szeretné meggyorsítani a decemberi munkafolyamatokat is!

Honlap készítés