Öntapadós csomagkísérő okmánytasakok, öntapadó boríték

A csomagkísérő tasakokat (öntapadós okmánytartó, számlatartó boríték, termékkísérő tasak, dokumentum tartó fóliaboríték) sokrétűen lehet használni. Ez a típusú műanyag tasak a dokumentumok biztonságos rögzítésére és védelmére szolgál, (öntapadó, lezárható, vízálló, felragasztható okmánytasak). Az okmánykísérő tasakok, zacskók többféle, akár egyedi méretben és egyedi nyomtatással rendelhetőek. A csomagok, dobozok oldalára ragasztható tasakok használatakor biztos lehet benne, hogy a csomagkísérő dokumentumai garantáltan eljutnak a címzetthez.

Ideális választás webshopok, webáruházak üzemeltetőinek.

Használatukkal biztos lehet, hogy postai küldeménye, csomagküldő futárszolgálattal feladott csomagja garantáltan megérkezik megrendelőjéhez. 

                   

 

Kérje ajánlatunkat öntapadós borítékokra, vagy tekintse meg okmánytasakjainkat webshopunkban!

 

         

Megnevezés Belső méret (mm) Külső méret (mm) Darab / karton Raktáron van
C7 nyomatlan 80 x 110 90 x 130 2.000 Igen
C6 nyomatlan és nyomtatott 165 x 110 175 x 140 1.000 Igen
LA4 - Long nyomatlan és nyomtatott 230 x 110 240 x 138 1.000 Igen
C5 nyomatlan és nyomtatott 230 x 160 240 x 185 1.000 Igen
C4 nyomatlan és nyomtatott 330 x 220 340 x 250 500 Igen

 

Okmánykísérő tasak, csomagkíserő okmánytasak

Érvek az okmánytasakok mellett

okmánytasak

Biztos került már kellemetlen helyzetbe küldeménye, szállítmánya miatt, mert a címzett nem kapta meg a csomaghoz tartozó dokumentumokat. Előzze meg az elkeveredett számlák, dokumentumok, szállítólevelek, fuvarokmányok és okmányok elkeveredését, vásároljon UNIPACK okmánykísérő tasakot!

Az okmánytasakokat főként webáruházak, szállítmányozó cégek, műszaki termék forgalmazók, importőrök és posták alkalmaznak előszeretettel. A tasakoknak köszönhetően a küldemények biztonságban ráragaszthatóak a csomagokra és garantáltan megérkezik a címzetthez! Ezeket a termékeket selbstklebende dokumententaschen tasakoknak, öntapadós bugyinak is hívják.

Okmánytasakjainkkal segíti futárszolgálattal küldött csomagjai könnyebb csomagfeldolgozását. Legyen szó bármelyik futárszolgálattal is dolgozik együtt.

A kínálatunkban kapható okmánytasakok rendkívül strapabíró, masszív termékek, amelyek különböző méretben érhetők el, így bármilyen méretű árukísérő irat  belehelyezhető a tasakba!

Könnyítse meg a mindennapokat okmánytasakokkal, szerezze be őket választékunkból!

 

Okmánytartó tasak webáruházak részére!

Okmánytartó tasak webáruházak részére!

Egy küldeményt feladni és útjára indítani mindig jár valamennyi rizikóval. Vajon fontos a címzés, idejében odaér a csomag a célállomásra, sértetlenül kézhez kapja a címzett, minden fontos információ olvasható és egyértelmű rajta? Egy webáruház nem engedheti meg magának, hogy vásárlói bizalmát, jó hírnevét olyan apróságokon veszítse el, mint amilyen a megbízható postázás. Ezért azokat a rizikófaktorokat, amiket ki tud küszöbölni, nem hagyhatja elintézetlenül!

Az okmánytasakok használatával például nagy lépést tehet előre egy webáruház is annak érdekében, hogy a megrendelt termékek időben és pontosan célt érjenek. Az okmánytartó tasakokat a küldeményre kell ragasztani a bennük elhelyezett megfelelő dokumentumokkal, amik pontos információkat szolgáltatnak a postai dolgozóknak, futároknak a kézbesítéshez. Az okmánytartó tasak ezen túl védi a papírt a sérüléstől, az elázástól, a rongálástól is, és biztosítja, hogy a csomagkísérő iratok védelme maximálisan megvalósuljon!

Keressen minket és rendeljen a többféle okmánytartó tasak közül!

 

A csomagkísérő tasakok fontosságáról röviden

csomagkísérő tasakok

Évről-évre nő a webáruházak forgalma karácsony közeledtével, ugyanis minden vásárló szeretné kényelmesen intézni az ajándékok beszerzését. Ahhoz, hogy a megvásárolt áruk rövid időn belül megérkezzenek az ügyfélhez, a csomagokhoz pontos és átlátható azonosító szükséges, ugyanis egy elmosódott, gyűrődött szállítólevél igencsak megnehezíti a futár munkáját. Ha szeretné elkerülni az ebből fakadó kellemetlenségeket, gondoskodjon a csomagkísérő tasakok beszerzéséről!

csomagkísérő tasakokkal garantált a megrendelt termékekhez kapcsolódó számla és szállítólevél biztonságos tárolása, így megakadályozható, hogy szállítás közben külső fizikai hatások kárt tegyenek a dokumentumokban, ennek köszönhetően nem fordulhatnak elő kellemetlen szituációk a címek, vásárlók beazonosításával kapcsolatban.

csomagkísérő tasakok különböző méretben, típusban kaphatóak, válassza ki az Önnek szükséges termékeket és rendelje meg kínálatunkból, hogy a csomagküldés az ünnepi időszakban is zökkenőmentes legyen! A minőséget garantáljuk!

 

Biztonságos, gyors és egyszerű: az öntapadós csomagkísérő tasak

öntapadós csomagkísérő tasakok

Aki webáruházat működtet, decemberen szinte biztosan megtapasztalja, hogy milyen az, amikor annyi megrendelés érkezik szinte egyszerre, hogy nem bírja olyan gyorsan feladni a csomagokat, ahogyan kellene. Ez természetesen mindenkinek rossz, a vevő nem kapja meg időben a rendelését, a cég pedig elúszik a munkával. Azonban néhány egyszerű trükkel meggyorsítható a csomagfeladás, például öntapadós csomagkísérő tasakok használatával.

Ha öntapadós csomagkísérő tasakot használunk, nem kell azzal bajlódni, hogy hová írjuk a dobozra a címzést, látható legyen, ne mosódjon el, ha nedvesség éri. Amennyiben a címzés megfelelő elhelyezésén kell gondolkodni, az bizony nagyon lelassítja a munkát és a rossz megoldás plusz munkával is jár. Az öntapadós csomagkísérő tasakok használatával a címzés megfelelő védelmet kap, és a csomag bármely részén elhelyezhető, hiszen feltűnő, és biztosan odatapad. Cégünktől rendelhető akár nyomtatott kivitelben is a dokumetumtáska.

Vegye fel velünk a kapcsolatot, ha öntapadós csomagkísérő tasakokkal szeretné meggyorsítani a decemberi munkafolyamatokat is!

Honlap készítés