Biztonsági tasak (futártasak)

Biztonsági futár tasak      

Raktáron tartott nyomatlan biztonsági futártasakjaink karton dobozos csomagolási  egységekben rendelhetőek, mely méret függvényében 500db vagy 250db.

 

Tasak tulajdonságai:

 

- Postai küldeményként vagy futár szolgálattal feladott csomagok biztonságos csomagküldése

- Webáruházak, websopok részére ideális csomagolás

– Biztonságos áruvédelem
– Roncsolással nyitható vagy többször kinyitható, visszazárható (ragasztóanyag függő)
– Többféle vastagságban rendelhető futártasak
– Szürke átlátszatlan vagy átlátszó fóliából
– Külső dokumentum tartó zsebbel
– Több szín nyomtatással (cégemblémával ellátott, reklám tasak)

 

Egyedi igény esetén nyomtatott, speciális kivitelű biztonsági tasakok, zacskók is rendelhetőek, melyre kérjük küldje el árajánlat kérését. Egyedi méretű és, vagy egyedi nyomatú biztonsági futártasak esetén a minimum rendelési mennyiség minimum 10.000db.

 

Kérje ajánlatunkat, vagy tekintse meg futártasakjainkat webshopunkban!

      

 

Belső méret (mm) Megnevezés  Szín Raktáron van
170 x 250 DP1 nem átlátszó Igen
230 x 320 DP2 nem átlátszó Igen
240 x 350 DP3 nem átlátszó Igen
305 x 415 DP4 nem átlátszó Igen
325 x 425 DP41 nem átlátszó Igen
350 x 450 DP51 nem átlátszó Igen
400 x 500 DP52 nem átlátszó Igen
450 x 525 DP6 nem átlátszó Igen
450 x 550 DP7 nem átlátszó Igen
550 x 770 DP8 nem átlátszó Igen

 

 

Hasznos tudnivalók a biztonsági tasakokról

biztonsági tasakok

Sokak számára vonzó lehetőség az interneten történő vásárlás, ugyanakkor a többség megragad a nézelődés szintjén, mert nem mer rendelni, attól tartva, hogy a szállítás során sérülni fog a csomag. Rendeljen bátran interneten keresztül, a csomagok tartósságát a biztonsági tasakok garantálják!

biztonsági tasakok nélkülözhetetlen eszközök a küldemények biztonságot szállításához, ebből kifolyólag futár tasakként is szokták emlegetni. A tasakok általában nem átlátszóak, ezáltal a küldemény nem látszik bennük, így nem kell attól tartani, hogy valaki a küldött terméket meglátva kibontaná a csomagot!

biztonsági tasakok egyedivé is tehetők, ami azt jelenti, hogy egy adott cég vagy üzlet a saját logójával is elláthatja ezeket, így a szállítóknak már egyszerűbb megkülönböztetni a csomagokat.

biztonsági tasakok csak roncsolással bonthatók, emiatt egyszer használatosak, ezért egy csomagvisszaküldés esetén már új tasakot kell beszerezni!

Vásároljon Ön is biztonsági tasakokat!

Biztonsági tasakok: valóban biztonságban!

biztonsági tasakok

Az irodai eszközök sokfélék lehetnek, többféle funkcióval, annak megfelelően, hogy éppen mire van szükség. Gépelés, emlékeztető írás, javítás, nyomtatás vagy éppen biztonságos tárolás, illetve szállítás a cél? Mindenhez megvannak a megfelelő és tökéletes eszközök!

biztonsági tasakok arra valók, hogy olyan dokumentumokat, kisebb dolgokat tegyünk beléjük, melyeknek biztonsága kiemelten fontos a tárolás és szállítás során. Akár pénzről van szó, akár bizalmas papírokról, nyugodtan a biztonsági tasak felügyeletére bízhatjuk őket. Ez a tasak tulajdonképpen olyan, mint egy műanyagból készült értékmegőrző. Nem férhet hozzá akárki, a használatával megakadályozhatjuk, hogy a tartalma illetéktelen kezekbe jusson, és elérhetjük, hogy felbontatlanul elérje a célját a küldemény.

biztonsági tasakok közül akár olyat is választhatunk, ami úgy működik, hogy ha egyszer lezárták, már csak úgy bonthatóak fel, hogy annak egyértelmű és látható nyoma marad. Így ha valaki úgy kapja kézhez a biztonsági tasakot, hogy azt előtte felnyitották, akkor azonnal tudni fog róla.

Rendeljen kínálatunkból biztonsági tasakokat, és használja őket értékei szállításához, bizalmas küldeményeihez!

 

Honlap készítés