Öntapadó csomagkísérő tasak C5 (Dokifix okmánytartó tasakok)

Egyik legnépszerűbb termékünk a C/5 (C5) méretű öntapadós csomagkísérő okmánytasak (Dokifix tasak)

 

A tasak belső mérete 230x160mm, míg külső mérete 240x185mm. A tasakban több darab A4 méretű papírlap fér el félbe hajtva.

A termékből egy dobozban 1.000db található.

Színe átlátszó, transzparens, de termékkínálatunkban megtalálhatóak a nyomtatott (piros színű) is. Gyakran hívják ezeket a termékeket öntapadós genotermnek vagy akár öntapadó bugyinak is.

A tasakok felragaszthatóak dobozokra, borítékokra, futártasakokra. Használatuk egyszerű és gyors. Az árukísérő iratok az okmánytasakban védve van a nedvesség és kosz ellen, de a tasakon keresztül a vonalkód leolvasható. A felragasztást követően a tasakok füle lezárható a szilikonos védőpapír eltávolításával. A tasakok fülének kiképzése lehet többszőr visszazáródó kivitelű is. Könnyen használhatóak logisztikai folyamatokban, garanciajegy felragasztásra, futárszolgálatok munkájának egyszerűsítésére. Ezeket a termékeket UNIPACK dokumentumtáskának és fóliaborítéknak is szokták nevezni.

A tasakok alapanyaga környezetbarát LDPE polietilén és újrahasznosított FSC papír. A tasakon lévő ragasztóanyag hot melt típusú. A dokumentum tasakok oldószer mentesek (solvent-free).

A termékek megrendelhetőek webáruházunkban: www.okmanytasak.shop

Dokifix, Dokufix, Docufix

Honlap készítés