Blog - Hasznos információ
2019.05.30 17:58

Futártasak blog

Biztonsági futártasak, amiben megbízhat!

Sokszor kell feladnia bizalmas tartalommal bíró csomagokat? Webáruházat üzemeltet és szeretné küldeményét biztonságosan feladni? Gyakran megesik, hogy olyan küldeményeket kell továbbítania, amiket valóban sértetlen állapotban kell megkapnia a címzettnek? Erre több lehetőség is a rendelkezésére áll, melyek közül kiemelkednek a megbízható öntapadó füllel lezárható biztonsági futártasakok.


biztonsági futár tasak a többi tasaktól abban különbözik, hogy nemcsak tárolja, hanem maximálisan védi is tartalmát. Hogyan tudja ezt megtenni úgy, hogy az illetéktelen kíváncsiskodók számára az valóban elrettentő legyen? Ezek a biztonsági tasakok kívül halvány szürke, belül fekete színűek, nem átlátszó anyagból készülnek és a tasak füle erős ragasztóanyaggal van bevonva. Ez azt jelenti, hogy leragasztás után, ha valaki felbontja őket, annak egyértelmű jelei lesznek, csakis roncsolással nyithatóak. Amikor a futár kezéből illetéktelen kezekbe kerül az ilyen biztonsági futártasak, a felbontás jeleit nem lehet eltüntetni, mert a tasak már sérültté válik.

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, vegye fel velünk a kapcsolatot, és rendeljen biztonsági futártasakokat a maximális megbízhatóságért!

Honlap készítés