Okmanytasak

A csomagkísérő tasakokat (öntapadó okmánytartó, számlatartó, termékkísérő tasak, dokumentum tartó) sokrétűen lehet használni. Ez a típusú műanyag tasak a dokumentumok biztonságos rögzítésére és védelmére szolgál, (öntapadó, lezárható, vízálló, felragasztható tasak). A tasakok többféle, akár egyedi méretben és egyedi nyomtatással rendelhetőek. A csomagok, dobozok oldalára ragasztható tasakok használatakor biztos lehet benne, hogy a csomagkísérő dokumentumai garantáltan eljutnak a címzetthez.

Kérje ajánlatunkat e-mailen.

 

Érvek az okmánytasakok mellett

okmánytasak

Biztos került már kellemetlen helyzetbe postai küldeménye miatt, mert a címzett, vagy a feladó nehezen vagy egyáltalán nem olvashatóan volt feltüntetve, így órák teltek el az ügyintézéssel és az azonosítással, ami nemcsak rendkívül bosszantó, hanem értékes perceket felemésztő elfoglaltság is! Előzze meg a félreértéseket, vásároljon okmánytasakot!

Az okmánytasakokat főként webáruházak és posták alkalmazzák előszeretettel. A tasakoknak köszönhetően a küldemények feladóvevényei biztonságban ráhelyezhetők a csomagokra, így tisztán kiolvasható a címzett neve és pontos címe, és a sérülésekből adódó problémák sem fordulnak többé elő! Nem vesznek el a várt postai csomagok, biztonságban feladható bármilyen küldemény!

A kínálatunkban kapható okmánytasakok rendkívül strapabíró, masszív termékek, amelyek különböző méretben érhetők el, így bármilyen méretű igazolópapír ráhelyezhető a küldeményekre!

Könnyítse meg a mindennapokat okmánytasakokkal, szerezze be őket választékunkból!

 

Okmánytartó tasak webáruházak részére!

Okmánytartó tasak webáruházak részére!Egy küldeményt feladni és útjára indítani mindig jár valamennyi rizikóval. Vajon pontos a címzés, idejében odaér a csomag a célállomásra, sértetlenül kézhez kapja a címzett, minden fontos információ olvasható és egyértelmű rajta? Egy webáruház nem engedheti meg magának, hogy vásárlói bizalmát, jó hírnevét olyan apróságokon veszítse el, mint amilyen a megbízható postázás. Ezért azokat a rizikófaktorokat, amiket ki tud küszöbölni, nem hagyhatja elintézetlenül!

Az okmánytasakok használatával például nagy lépést tehet előre egy webáruház is annak érdekében, hogy a megrendelt termékek időben és pontosan célt érjenek. Az okmánytartó tasakokat a küldeményre kell ragasztani a bennük elhelyezett megfelelő dokumentumokkal, amik pontos információkat szolgáltatnak a postai dolgozóknak, futároknak a kézbesítéshez. Az okmánytartó tasak ezen túl védi a papírt a sérüléstől, az elázástól, a rongálástól is, és biztosítja, hogy a csomagkísérő iratok védelme maximálisan megvalósuljon!

Keressen minket és rendeljen a többféle okmánytartó tasak közül!

 

A csomagkísérő tasakok fontosságáról röviden

csomagkísérő tasakok

Évről-évre nő a webáruházak forgalma karácsony közeledtével, ugyanis minden vásárló szeretné kényelmesen intézni az ajándékok beszerzését. Ahhoz, hogy a megvásárolt áruk rövid időn belül megérkezzenek az ügyfélhez, a csomagokhoz pontos és átlátható azonosító szükséges, ugyanis egy elmosódott, gyűrődött szállítólevél igencsak megnehezíti a futár munkáját. Ha szeretné elkerülni az ebből fakadó kellemetlenségeket, gondoskodjon a csomagkísérő tasakok beszerzéséről!

A csomagkísérő tasakokkal garantált a megrendelt termékekhez kapcsolódó számla és szállítólevél biztonságos tárolása, így megakadályozható, hogy szállítás közben külső fizikai hatások kárt tegyenek a dokumentumokban, ennek köszönhetően nem fordulhatnak elő kellemetlen szituációk a címek, vásárlók beazonosításával kapcsolatban.

A csomagkísérő tasakok különböző méretben, típusban kaphatóak, válassza ki az Önnek szükséges termékeket és rendelje meg kínálatunkból, hogy a csomagküldés az ünnepi időszakban is zökkenőmentes legyen! A minőséget garantáljuk!

 

Biztonságos, gyors és egyszerű: az öntapadós csomagkísérő tasak

öntapadós csomagkísérő tasakokAki webáruházat működtet, decemberen szinte biztosan megtapasztalja, hogy milyen az, amikor annyi megrendelés érkezik szinte egyszerre, hogy nem bírja olyan gyorsan feladni a csomagokat, ahogyan kellene. Ez természetesen mindenkinek rossz, a vevő nem kapja meg időben a rendelését, a cég pedig elúszik a munkával. Azonban néhány egyszerű trükkel meggyorsítható a csomagfeladás, például öntapadós csomagkísérő tasakok használatával.

Ha öntapadós csomagkísérő tasakot használunk, nem kell azzal bajlódni, hogy hová írjuk a dobozra a címzést, látható legyen, ne mosódjon el, ha nedvesség éri. Amennyiben a címzés megfelelő elhelyezésén kell gondolkodni, az bizony nagyon lelassítja a munkát és a rossz megoldás plusz munkával is jár. Az öntapadós csomagkísérő tasakok használatával a címzés megfelelő védelmet kap, és a csomag bármely részén elhelyezhető, hiszen feltűnő, és biztosan odatapad. Cégünktől rendelhető akár nyomtatott kivitelben is.

Vegye fel velünk a kapcsolatot, ha öntapadós csomagkísérő tasakokkal szeretné meggyorsítani a decemberi munkafolyamatokat is!